Köpvillkor

All försäljning sker med tillämpning av konsumentköplagen (SFS 1990:932) och köplagen (SFS 1990:931) samt distansavtalslagen (200:274) Mer information finns hos Konsumentverket.

Moms: Priserna visas inklusive lagstadgad svensk moms.

Leveranstid:  Vi skickar beställningar med DHL eller Schenker. Beräknad leveranstid är ca 3-5 arbetsdagar.

Hämta i butik: Du har även möjlighet att hämta din beställning här i Sjöstorp och därmed slippa den eventuell fraktavgiften.

Orderbekräftelse: Vid köptillfället skickas en bekräftelse via e-post. Därför är det viktigt att du anger din mailadress vid beställning. Om du inte har fått en orderbekräftelse via e-post inom ett dygn, kontakta då oss för att förvissa dig om att din order har kommit fram.

Fraktkostnad:  Vikt 0-15kg skickas med DHL (frakt 55kr). Vikt från 15,1kg och uppåt skickas med Schenker (frakt 150kr).

För leverans utanför Sverige gäller annan fraktkostnad.

Betalning:  Faktura medföljer leveransen med betalning inom 20 dagar. Fakturan betalar du med Bankgiro eller med

Swish 123 674 65 31 (Lars Gunnarsson)

Ej utlösta varor: Försändelsen måste hämtas ut inom 14 dagar. Därefter returnerar DHL varan till oss.

Retur/Ångerrätt: Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att varan är i oförändrat skick, dvs. oanvänd och ej förstörd eller skadad, samt att förpackningen är obruten. När du utnyttjar din ångerrätt ska du sända tillbaka den till Sjöstorp Butik och Service. Du står då själv för eventuella fraktkostnader. Vid eventuell retur kontaktar du gunnarsson.sjostorp@gmail.com

Sekretess: Sjöstorp Butik&Service använder endast din information internt och därmed förmedlar vi eller säljer aldrig informationen till tredje part.

Kontakt:  Mail: gunnarsson.sjostorp@gmail.com

                  Mobil: 070-517 06 24 el. 070-527 52 95

Totalsumma:
    Till kassan